KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.
logo

Babette Labeij

zangcoach

Babette Labeij is dé zangcoach van Nederland. Door haar betrokkenheid bij tv programma’s als The Voice of Holland, The Voice Kids, X-factor, Idols, Junior Songfestival is Babette inmiddels bekend bij jong en oud.

“Muziek is van wezenlijk belang geweest in mijn leven. Ik ben het levende bewijs dat muziek een helende werking heeft en je kan steunen in moeilijke tijden. Daarom vind ik het zo belangrijk dat ieder kind leert wat de kracht van muziek is. En daarom wil ik deze overtuiging delen met alle kinderen in Nederland in de hoop dat iedereen gaat zingen en muziek gaat maken!”

― Babette Labeij

Babette geeft al 25 jaar zangles en is sinds 2001 de trotse eigenaresse van de Babette Labeij Music Academy in Amsterdam en sinds een paar maanden ook van een 2e vestiging in Rotterdam. Ruim 600 leerlingen jong, oud, amateur en professioneel volgen op haar Academy’s wekelijkse zanglessen.

Naast reguliere zangcoaching en coaching van kandidaten van talentenshows en BN’ers, geeft Babette ook hele energieke, leuke en inspirerende workshops voor zowel het bedrijfsleven als beurzen etc.

Dit gaat bijvoorbeeld van inspirerende sessies over hoe mensen zich persoonlijk beter en zelfverzekerder kunnen presenteren tot zangworkshops waarin mensen binnen hele korte tijd lekker durven te zingen. “Dromen, durven, doen!” is dan ook haar motto.

Naast zangcoach, is Babette sinds kort ook auteur. Zo schreef zij het boek ‘ZING!’, waarin zij de lezer aan de hand van haar eigen jeugdverhalen en haar muziek carrière meeneemt in haar wereld, een wereld boordevol muziek. Ze vertelt met humor hoe ze van gefrustreerde artiest de omslag maakte naar zangcoach – dé zangcoach welteverstaan – en daarmee een succesvol bedrijf uit de grond stampte.