KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

Be Bach 4+

Be Bach is een interactieve en supertoegankelijke voorstelling waarin elk kind zich Bach waant. Ton Meijer vertelt en speelt belangrijke en herkenbare momenten uit het leven van de grote Johann Sebastian Bach, onder begeleiding van vier internationaal gerenommeerde musici die Bachs prachtige muziek vertolken.

Na afloop wordt voor alle kinderen een kunstworkshop verzorgd door VILLA ZEBRA. Gedurende het seizoen werken we met z’n allen aan een groot kunstwerk dat is geïnspireerd op de voorstellingen die je hebt bezocht.Bekijk tickets

Uitgesteld

de Doelen

Eduard Flipse Zaal Rotterdam

29 maart 2020

14:00

Koop tickets

Uitgesteld

de Doelen

Eduard Flipse Zaal Rotterdam

29 maart 2020

16:00

Koop tickets

We horen onder andere Erbarme dich, delen uit de Cellosuites en het Wohltemperierte Klavier, een aria van Telemann en muziek van Vivaldi.

Be Bach neemt kinderen mee in de wereld van de componist: Ze spelen Johann als kind, voelen zich een van Bachs 21 kinderen of een knaap in het kinderkoor en zitten samen met Bach in de gevangenis. Zonder dat je het merkt, kruipt de muziek van Bach in je oren, om daar nooit meer weg te gaan.