KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

Concert Duo Passionate alle leeftijden

Speciaal voor de Goudse Muziek week speelt Duo Passionate een programma waarbij je actief wordt betrokken tijden de voorstelling. Kom mee ‘zoemen’ en speel het spel!Bekijk tickets

Geannuleerd

Oud Katholieke Kerk

Moordrecht

3 april 2020

19:30

Om de muziek beter te kunnen beleven, kiezen Magda en Jaap-Jan voor interactie met het publiek. Dat kan betekenen dat er een mondelinge toelichting wordt gegeven maar ook dat het karakter van de muziek visueel wordt ondersteund. Vooral bij kinderen spreekt dit aan. Het concertpubliek krijgt een kijkje in de keuken van de componisten en de keuzes waar de musici voor komen te staan. . Tijdens de concerten van Duo Passionate streven de musici naar variatie in instrumentkeuze. Jaap-Jan bespeelt verschillende toetsinstrumenten  zoals orgel, klavecimbel en piano, terwijl Magda alle soorten blokfluit gebruikt. De blokfluiten en de toetsinstrumenten zijn gelijkwaardige partners en verhouden zich niet alleen maar in de traditionele rolverdeling van solist en begeleider.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door: Brede School Gouda