KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

De jongen die te snel groeide 7+

Wat doe je als je anders bent dan de rest? Doe je dan je best om niet op te vallen?
Of laat je jezelf juist zien?

ism DNOBekijk tickets

Wat doe je als je anders bent dan de rest? Doe je dan je best om niet op te vallen? Of laat je jezelf juist zien?

In de jeugdopera De jongen die te snel groeide wordt Poponel gepest door de kinderen uit zijn klas. Hij is namelijk wel 2 keer zo lang als de andere kinderen. Een professor kan hem helpen, onder één voorwaarde: Poponel moet zich voortaan net zo gedragen als alle andere kinderen.

In deze workshop gaan de kinderen op luchtige en muzikale wijze aan de slag met onderwerpen als “anders zijn” en “authenticiteit”. Met oefeningen over unieke karaktertrekken ontdekken we samen onze eigen bijzonderheden. Vanzelfsprekend wordt er ook geacteerd en gezongen. De kinderen gaan onder leiding van een docent van De Nationale Opera aan de slag met een lied uit de voorstelling.

Onderdeel van de Operadag in De Hallen. Voor deze workshop kan je geen kaarten bestellen, maar je aanmelden op locatie tot 15 min voor aanvang. Je kunt je ook aanmelden via mail via educatie@operaenballet.nl