KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

Kikker zingt en leest voor 3+

Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen!Bekijk tickets

Geannuleerd

De Nieuwe Bibliotheek Locatie Stad

De nieuwe zaal Almere

29 maart 2020

15:00

Koop tickets

Uitgesteld

Cultureel Centrum Jan van Besouw

Theaterzaal Goirle

5 april 2020

10:00

Koop tickets

Geannuleerd

Cultureel Centrum Jan van Besouw

Theaterzaal Goirle

5 april 2020

11:30

Koop tickets

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet’, zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.’

Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikker-musicals van Theater Terra, speelt Kikker nu een kleine intieme voorstelling. Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen! Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Voor meer informatie en het boeken van de grote zaal theatervoorstellingen van Theater Terra neemt u contact op met: Gerda Slot 06-12966557 of Linda de Nier van Impact Entertainment, linda@impactentertainment.nl, 030-2673762

Over Theater Terra Theater Terra maakt familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote theaterzalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin. Daarnaast is de Dribbel minishow nu op kleinere locaties te zien! Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.