KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

Kinderfestival weekend 2+

Ontdek spelenderwijs de wereld van theater en kunst, en vier de start van de kindermuziekweek! Kom op zaterdag 28 & zondag 29 maart naar de Stadsschouwburg Velsen voor een kinderfestival vol theater, muziek en kunst! Kinderen vanaf 2 jaar en hun (groot)ouders zijn dit weekend van harte welkom.Bekijk tickets

Geannuleerd

Stadsschouwburg Velsen

IJmuiden

29 maart 2020

09:30

Koop tickets

Geannuleerd

Stadsschouwburg Velsen

IJmuiden

29 maart 2020

15:00

Koop tickets

Geannuleerd

Stadsschouwburg Velsen

IJmuiden

28 maart 2020

15:00

Koop tickets

Op zaterdag 28 maart komt muzikant Dirk Scheele naar onze schouwburg met zijn voorstelling In Holland staat een huis! Zing mee met hits als Lieveheersbeestje, Ik loop als een beer en Fruitshake. Dit weekend begint ook de Kindermuziekweek, die wij samen met Dirk al swingend starten! Op zondag 29 maart mag je de hele dag naar hartenlust spelen, bouwen en ontdekken in onze theaterspeeltuin! Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel! Daarnaast kun je twee superleuke voorstellingen bijwonen die he-le-maal in het teken van kleur staan: Geel en Pim Pam Paars. Geel is een pareltje voor de allerjongsten; deze muzikale en humoristische mimevoorstelling speelt zich af in een compleet gele wereld! Alles gaat goed totdat blauw opeens om de hoek komt kijken... En dan blijkt: hoe meer kleur, hoe meer feest! In Pim Pam Paars wanen kinderen zich in een levend schilderij vol bonte kleuren en dansende vormen. Dan verandert het decor van de voorstelling in een interactieve speelinstallatie. Als kleine kunstenaars kunnen ze zelf verder creƫren en spelen. Schuif tussendoor gezellig aan voor een lekkere pannenkoek, een workshop kleuterdans of knutsel mee aan de knutstafel van Eke! De perfecte ingrediƫnten voor een geslaagd kinderfestival!