KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

Liedjes uit de oude doos 4+

Muziekvoorstelling door ensemble Rotterdams Philharmonisch Orkest voor kleuters en groep 3Bekijk tickets

Geannuleerd

De Doelen, Rotterdam

Eduard Flipse zaal Rotterdam

2 april 2020

11:30

Koop tickets

Geannuleerd

De Doelen, Rotterdam

Eduard Flipse zaal Rotterdam

3 april 2020

02:28

Koop tickets

Over Liedjes uit de Oude Doos

In 'Liedjes uit de Oude Doos' worden oude kinderliedjes afgestoft en weer tot leven gezongen. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest laat i.s.m. ZangExpress de kinderen uit de onderbouw meezingen met bekende en minder bekende kinderliedjes. Het strijkkwintet, de fluit, het verhaal en actrice Eva van der Post nemen de kinderen mee op een kleine en toch grote reis over de hele wereld.

Dora en haar muzikale verhuizers zijn bezig met een oud dametje te verhuizen. Dora kan, zoals gewoonlijk, haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. Ze kijkt in de dozen en vindt er telkens iets wat haar aandacht trekt. Ze gooit alles uit de dozen op een berg en maakt er een puinhoop van. Uiteindelijk wordt Dora tot de orde geroepen. Dora gooit alle spullen in een doos. Er wordt aan gerammeld, de doos lijkt te gaan koken, knalt open en we horen een kakofonie van alle liedjes. Dora schaamt zich een beetje voor de troep die ze heeft gemaakt. Ze ruimt ‘m snel op. Als alle dozen weg zijn, blijkt er toch nog een doos over te zijn. Nog net op tijd komt ze erachter. Dora opent de doos… uitvoerenden Ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest actrice Eva van der Post regie/script Gaby Bakker muziekarrangementen Jasper le Clercq