KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

Operadag 'De kleine zeemeermin' alle leeftijden

Zing, speel en maak mee!
Alle kinderen in de leeftijd van het basisonderwijs zijn welkom op deze intensieve workshopdag waar in één dag een complete opera wordt gecreëerd rondom het verhaal van de opera Rusalka van A. Dvorak oftewel 'De Kleine Zeemeermin'.Bekijk tickets

Geannuleerd

Nationale Opera en Ballet

Odeonzaal en workshopruimtes Amsterdam

4 april 2020

09:30

Koop tickets

Het is volle maan. Bij het meer dansen alle zeemeerminnen behalve de kleine Rusalka. Zij zit treurend aan de kant omdat ze smoorverliefd is op een knappe prins. Misschien kan de heks Jezibaba helpen? Deze gemene heks tovert Rusalka om in een meisje met benen, maar neemt haar haar prachtige stem af en spreekt een vloek uit. Zal het Rusalka toch nog lukken haar prins te veroveren?

In diverse workshops (zang, spel en scenografie) worden alle onderdelen van een eindvoorstelling met de kinderen gemaakt, gezongen en ingestudeerd onder leiding van een zeer ervaren artistiek team in de studio's in Nationale Opera & Ballet. Aan het eind van de dag is de eindpresentatie voor eigen publiek (twee personen per deelnemer!) in de Odeonzaal van Nationale Opera en Ballet.