KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

Ruth Bakker - Loet bij Oma op de pannenkoekenboot 3+

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier!Bekijk tickets

Geannuleerd

De Bibliotheek Z-O-U-T, Maarn

De Bibliotheek Z-O-U-T Maarn

27 maart 2020

15:00

Koop tickets

Heb jij al eens gelogeerd?

Loet gaat logeren bij Oma Pannenkoek. Dat vindt ze best spannend, want Oma woont ver weg, op een klein eiland midden in het water.

Oma is wel een beetje raar, ze bewaart haar tanden in een glazen potje en vertelt vaak vreemde verhalen over vroeger. Loet luistert er graag naar. Tijdens het logeren vertelt Oma Pannenkoek dat ze vroeger pannenkoekenbakker was op een piratenschip. 'En toen?' vraagt Loet nieuwsgierig.
Maar Oma moet eerst rusten en vertelt pas verder als Loet een goede tak heeft gevonden om het pannenkoekenbeslag mee te roeren.

Als ze de tak gaat zoeken op het strand, vindt ze een gewond vogeltje.
Het begint te stormen en ze raken de weg kwijt. Hoe komen ze nu terug bij Oma?

Gelukkig krijgen ze hulp van een dansende octopus. Maar dan komt er een piratenschip aangevaren...

 

Zal het Loet en de kinderen lukken om de weg naar Oma terug te vinden? Kunnen ze het gewonde vogeltje helpen? En zullen ze de lekkere piratenpannenkoeken van Oma Pannenkoek ooit mogen proeven?