KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

Skate Disco For Kids alle leeftijden

Deze kinderdisco is er voor alle kids die niet zonder heely’s, rolschaatsen, steps en andere rollende objecten kunnen. Want wat is er leuker dan lekker dansen en rollen met leeftijdsgenoten op toffe muziek? Er is een DJ die de hele middag geschikte muziek voor kinderen draait en ook kinderpartijtjes zijn van harte welkom. Alles wat rolt mag naar binnen!Bekijk tickets

Uitgesteld

Het Cultuurgebouw Haarlemmermeer, Duycker

Kleine Zaal, de Meerse Hoofddorp

4 april 2020

14:00

Koop tickets

Deze kinderdisco is er voor alle kids die niet zonder heely’s, rolschaatsen, steps en andere rollende objecten kunnen. Want wat is er leuker dan lekker dansen en rollen met leeftijdsgenoten op toffe muziek? Er is een DJ die de hele middag geschikte muziek voor kinderen draait en ook kinderpartijtjes zijn van harte welkom. Alles wat rolt mag naar binnen! Je bent welkom tussen 14:00 en 17:00 uur. 

Heb je niets om op te rollen? Dan zijn er uiteraard skates te huur. Reserveer jouw skates voor woensdag 1 april 12:00 uur via lotte@duycker.nl

’s Avonds kunnen volwassenen zelf komen rollen tijdens de Rollerdisco. Meer weten over het kinderfeestjesarrangement? Kijk bij de verhuringen binnen het Cultuurgebouw.

Voorverkoop Discoticket €5,- Groepsticket (5 personen) €20,- Skatehuur €7,50

Deurverkoop Discoticket €7,50 Groepsticket (5 personen) €22,50

** Rollen is op eigen risico ** Let op: bij dit kinderevent zijn de huisregels van De Meerse van toepassing.