KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

Tom & Jerry en Bugs Bunny met live pianomuziek alle leeftijden

gratis
evenement

Wist je dat tekenfilms Tom & Jerry en Bugs Bunny vol zitten met pianomuziek van Franz Liszt? In het kader van het Liszt Concours kruipt oud-prijswinnaar Jean Dubé achter de vleugel om de bekende cartoons te laten klinken.Bekijk tickets

Geannuleerd

TivoliVredenburg

Foyer Grote Zaal Utrecht

28 maart 2020

12:00

Bestel tickets

Tom & Jerry en Bugs Bunny zijn de favoriete tekenfilms van veel pianisten. Niet alleen om hun hilariteit, ook omdat ze vol pianomuziek van Franz Liszt zitten. Speciaal voor de Kindermuziekweek haalt het Liszt Concours een van zijn oud-prijswinnaars, Jean Dubé, in huis om live de muziek bij de bekende cartoons te laten klinken. Luister naar de bekende melodieën in Cat Concerto terwijl Tom & Jerry elkaar het leven zuur proberen te maken, en naar Rhapsody Rabbit terwijl Bugs Bunny wordt afgeleid door een wel heel brutale muis. Dit programma is onderdeel van het Liszt Concours, waar 14 internationale pianotalenten het podium betreden van 17 t/m 28 maart 2020.