KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch. KMW_BOL 2 - WIT Created with Sketch.

workshop met de echte zangcoach van Kinderen voor Kinderen 6+

Iedereen kan zingen en dat gaan we vandaag meemaken. Doe mee met de workshop onder leiding van de zangcoach van Kinderen voor Kinderen, Michiel Rozendal, en oefen samen het lied voor de Koningsspelen 2020. En wie weet kom je een van de koorleden van Kinderen voor Kinderen nog tegen? Aan het eind van de workshop gaat iedereen zingend de zaal uit!Bekijk tickets

Geannuleerd

Het Concertgebouw, Amsterdam

Kleine Zaal Amsterdam

28 maart 2020

Koop tickets

Geannuleerd

Het Concertgebouw Amsterdam

Kleine Zaal Amsterdam

28 maart 2020

12:00

Koop tickets

Geannuleerd

Het Concertgebouw Amsterdam

Kleine Zaal Amsterdam

28 maart 2020

Koop tickets

Belangrijke informatie: Deze workshop is alleen voor kinderen. Ouders kunnen in de foyer meekijken onder het genot van een kopje koffie. Een toegangskaart is geldig voor 1 kind en 1 volwassene. Komt er ook een broertje of zusje mee? Dan moet hier wel een extra kaartje voor gekocht worden. Leer het Kinderen voor Kinderen Koningsspelen-lied! Van 27 maart tot en met 5 april 2020 is het Kindermuziekweek! En daar mogen de liedjes van Kinderen voor Kinderen natuurlijk niet bij ontbreken. Speciaal voor jou komt de zangcoach van Kinderen voor Kinderen, Michiel Rozendal, naar Het Concertgebouw om met jou onder andere het lied voor de Koningsspelen 2020 te oefenen. Op 28 maart geeft Michiel Rozendal drie keer een zang-workshop, om 10.00, 12.00 en 14.00 uur. Zo ben jij in april helemaal klaar voor de warming-up van de grootste sportdag van Nederland! En wie weet kom je ook nog een aantal koorleden van Kinderen voor Kinderen tegen… Zing jij mee?!